τεχνολογία

Η πρώτη Cinema LED οθόνη στον κόσμο!

Η Samsung ανακοίνωσε ότι έχει εγκαταστήσει την πρώτη της Cinema LED οθόνη στο Lotte Cinema World Tower στην Κορέα. Σχεδιασμένη ως μία High Dynamic Range (HDR) LED κινηματογραφική οθόνη, η Cinema LED οθόνη δημιουργεί μία ακόμη πιο συναρπαστική και ζωντανή εμπειρία θέασης μέσω της ποιότητας εικόνας επόμενης γενιάς και του πραγματικά αληθινού ήχου, χάρη, στη συνεργασία μεταξύ των HARMAN Professional Solutions και Samsung Audio Lab. Όπως δήλωσε ο HS Kim, Πρόεδρος του Visual Display Business στη Samsung Electronics, “Μέσω των έντονα ρεαλιστικών χρωμάτων, που συνοδεύονται από ήχο και προβολή ανωτέρου επιπέδου, η Cinema LED οθόνη μας κάνει τους θεατές να αισθανθούν σαν να αποτελούν μέρος της εικόνας. Είμαστε ενθουσιασμένοι σχετικά με τη συνεργασία μας με τη Lotte Cinema, όπου φέρνουμε αυτήν την τεχνολογία στους θεατές και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να διαμορφώνουμε το μέλλον του κινηματογράφου” 
Με πλάτος σχεδόν 10.3 μέτρα, η Cinema LED οθόνη είναι συμβατή με διαφορετικές επιλογές διαμόρφωσης της κινηματογραφικής αίθουσας, εξασφαλίζοντας παράλληλα υψηλά επίπεδα τεχνικής απόδοσης, αξιοπιστίας και ποιότητας. Η οπτική υπεροχή και ποιότητα εικόνας HDR έρχεται στη μεγάλη οθόνη και ζωντανεύει το περιεχόμενο χάρη στην εξαιρετικά ευκρινή 4Κ ανάλυση (4,096 x 2,160), με υψηλά επίπεδα φωτεινότητας (146fL) – σχεδόν 10 φορές μεγαλύτερα από αυτά που προσφέρουν οι συμβατές τεχνολογίες projector. Επιπλέον, η Cinema LED οθόνη προσφέρει προηγμένη, χωρίς παραμορφώσεις προβολή, αξιοποιώντας τις ρυθμίσεις υψηλής αντίθεσης και χαμηλού τόνου αποχρώσεων του γκρι, αναδεικνύοντας έτσι τα πιο φωτεινά χρώματα, το πιο βαθύ μαύρο και το πιο καθαρό λευκό σε σχεδόν άπειρη αναλογία αντίθεσης. 
Για να συνοδεύσει την εκπληκτική video τεχνολογία στον κινηματογράφο «SUPER S» του Lotte Cinema, η Samsung έχει συνδυάσει τη Cinema LED οθόνη της με προηγμένες τεχνολογίες ήχου από την JBL της HARMAN. Αυτός ο συνδυασμός περιλαμβάνει ισχυρά ηχεία που πλαισιώνουν την οθόνη, πατενταρισμένη τεχνολογία επεξεργασίας ήχου καθώς και το σύστημα Sculpted Surround της JBL, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία θέασης και ήχου, όπως ακριβώς την ήθελαν οι δημιουργοί του περιεχομένου.

About Freegr network

Από το Blogger.