Φορητός υπολογιστής της Dell με ασύρματη φόρτιση

Έτοιμος και διαθέσιμος πια στο εμπόριο ο πρώτος φορητός υπολογιστής με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό για τον χώρο των PC. O νέος φορητός υπολογιστής 2 σε 1 από την Dell επίσημα κοστολογείται στα 1200 δολάρια και με το επιπλέον χρηματικό ποσό των 550 δολαρίων, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθευτούν το αξεσουάρ και την επιφάνεια απόθεσης που συνοδεύει το πληκτρολόγιο – για το Dell 7285 και έτσι η συσκευή θα φορτίζει και ασύρματα. 
Λοιπόν το ίδιο το tablet για να το φορτίσουμε ασύρματα, πρέπει να το αποθέτουμε το ασύρματο πληκτρολόγιο στο dock φόρτισης. Διευκρινίζεται πως η επιφάνεια απόθεσης δεν είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί σε μεταλλικές επιφάνειες. Ο μόνος τρόπος για να χρησιμοποιηθεί η συσκευή σε μια μεταλλική επιφάνεια είναι να απέχει από το μεταλλικό υλικό περίπου 50mm. (πάνω σε μη μεταλλική βάση). Από την Dell λέγεται πως η ασύρματη φόρτιση για τον υπολογιστή Latitude 7285 2 σε 1 είναι η πιο οικονομικά αποδοτική και η πιο πρακτική μέθοδος φόρτισης. 
Επιπλέον, η νέα αυτή πρόταση της Dell, διαθέτει: Oθόνη 12-ιντσών 8GB μνήμη RAM 128GB αποθηκευτικό χώρο Επεξεργαστή Core i5-7Y54

, , , , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.