ειδήσεις

BIOS Updates και για έξι X370 μητρικές

Η πρόοδος στις AM4 μητρικές είναι εμφανής μέσα από το πλήθος των BIOS που λανσάρουν οι συνεργάτες της AMD, όπως η ASRock που ενσωμάτωσε ήδη το νέο AGESA patch της εταιρίας. Συγκεκριμένα οι μηχανικοί της ASRock έχουν αναπτύξει BIOS για έξι από τις μητρικές τους προσφέροντας καλύτερο έλεγχο των μνημών για βελτιστοποίηση των επιδόσεων στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.
Το νέο AGESA πακέτο βελτιώσεων που δόθηκε στους OEMs περιλαμβάνει διάφορες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούν το λεγόμενο training των μνημών κατά το POST, βεβαιώνοντας πως θα πιάσει τις μέγιστες συχνότητες των DIMM, στα αναγραφόμενα timings τους. Έξι από τις πιο δημοφιλείς μητρικές κατά την ASRock έχουν ήδη λάβει το update που περιλαμβάνει το AGESA 1.0.0.6 patch, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως πλέον, όσες το ενσωματώνουν παρέχουν και επιπλέον επιλογές για tweaking των sub-timings, κάτι που θα βελτιώσει ιδιαίτερα τις τελικές επιδόσεις. 
Ήδη υπάρχουν ορισμένες αναφορές και μετρήσεις που αναφέρονται σε αύξηση μερικών frames per second ακόμη και σε γνωστούς τίτλους της αγοράς, οπότε πλέον μπορούμε να πούμε πως η πλατφόρμα έχει φτάσει σε ένα αρκετά ώριμο στάδιο. Τέλος, όποιος επιθυμεί να κατεβάσει τα παραπάνω BIOS για τις μητρικές του αρκεί να επισκεφθεί το site της ASRock. 
hwbox

About Freegr network

Από το Blogger.