τεχνολογία

Νέα εφαρμογή Photos στο Windows 10 Mobile

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Microsoft εργάζεται σε μια σημαντική ανανέωση των Windows 10 Mobile, παρόλο που η εταιρεία δεν έχει πει ποτέ ούτε μια λέξη γι ‘αυτήν, πιθανότατα επειδή τα σχέδια θα μπορούσαν να αλλάξουν εν μια νυκτί αν κάτι δεν πάει όπως είχε προγραμματιστεί. Αυτή η αναμενόμενη ανανέωση της κινητής πλατφόρμας λέγεται ότι περιλαμβάνει μια νέα εφαρμογή με την ονομασία Photos. 
Νέα εφαρμογή Photos έρχεται στο Windows 10 Mobile 
Βασικά, η εφαρμογή Photos προβάλλεται ως πιο εξελιγμένο πρόγραμμα προβολής και επεξεργασίας φωτογραφιών, έτσι ώστε εκτός από το άνοιγμα των φωτογραφιών στη συσκευή σας να μπορείτε επίσης να εφαρμόζετε μια σειρά επεξεργασιών, όπως περικοπή και περιστροφή, βελτιώνοντας τα φίλτρα και άλλες ρυθμίσεις. 
Η εφαρμογή Photos υποστηρίζει ήδη κάποιες βασικές επεξεργασίες, αλλά με την επερχόμενη ενημέρωση, θα γίνει ακόμη πιο προηγμένη, με επιλογές για την προσαρμογή πιο προχωρημένων ρυθμίσεων φωτογραφιών, όπως απόχρωση και σαφήνεια. Επιπλέον, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να σχεδιάσετε μια φωτογραφία, παρόμοια με αυτή που μπορείτε να κάνετε τώρα στον επεξεργαστή φωτογραφιών WhatsApp που εμφανίζεται πριν μοιραστείτε μια φωτογραφία με μια επαφή. Αυτό είναι πιθανώς ένα χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να λειτουργήσει καλά με μια γραφίδα στις συσκευές Windows 10 και, με λίγη τύχη, με ένα pen που έρχεται με ένα πιο προηγμένο smartphone των Windows 10 όπως το Surface Phone. 
Σε αυτό το σημείο, δεν είναι ακόμη γνωστό αν τα σχέδια της Microsoft εξακολουθούν να περιλαμβάνουν τη μεταφορά αυτής της αναθεωρημένης εφαρμογής Photospeed σε συσκευές Windows Mobile 10, αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα αυτό να μην συμβεί πριν από το Fall Creators Update που έρχεται τον Σεπτέμβρη.

About Freegr network

Από το Blogger.