ειδήσεις

Oι gamers γιορτάζουν χωρίς διακοπές στο Internet

Η devolo γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα των video games στις 8 Ιουλίου 2017 παρέχοντας στους καταναλωτές συσκευές που θα τους χαρίσουν ατέλειωτες στιγμές διασκέδασης.
Από τα PC games έως τα Online games
Θα πρέπει να τονίσουμε εξ αρχής ότι η ημέρα των video games δεν είναι μια επίσημη αργία, δυστυχώς θα λέγαμε για τους λάτρεις των βίντεο παιχνιδιών. Αυτό όμως δεν τους εμποδίζει να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους χόμπι, το οποίο έχει τις ρίζες του στη δεκαετία του ‘80. Τα πρώτα βιντεοπαιχνίδια, έγραψαν τα πρώτα χρυσά γράμματα αυτής της ωραίας και σύγχρονης ιστορίας, η οποία συνεχίζεται σήμερα πλέον με τα online games τα οποία μέσω του Internet έχουν διαμορφώσει μία τεράστια, παγκοσμίων διαστάσεων, πραγματικότητα στον τομέα της τεχνολογικής ψυχαγωγίας.
Πλέον, αυτό που κάποτε στηριζόταν στις δυνατότητες του υπολογιστή ή της παιχνιδομηχανής, έχει μεταφερθεί στις δυνατότητες του διαδικτύου αλλά και των υπηρεσιών που το υποστηρίζουν. Μία ολόκληρη κουλτούρα παιχνιδιών διαμορφώνεται για τις νέες γενιές μέσα από εφαρμογές στρατηγικής, προσομοιώσεων, ακόμη και τυχερών παιχνιδιών ή online bet gaming συμβάλλοντας συνολικά στην ανάπτυξη μιας παγκοσμίου διαστάσεων αγοράς τεχνολογίας, αλλά και ενός παγκοσμίου διαστάσεων ενδιαφέροντος από παίχτες.
Internet χωρίς διακοπές σημαίνει σεβασμός στο gaming
Λίγο πολύ, όλοι γνωρίσαμε το αυθόρμητο συναίσθημα της απογοήτευσης, ταυτόχρονα με το αντίστοιχο επιφώνημα αποτυχίας, την πιο κρίσιμη στιγμή ενός παιχνιδιού, όπου η σύνδεση κόβεται αναπάντεχα. “Όχι, δε μπορεί να συνέβη αυτό τώρα”. Κι όμως συνέβη και δεν ήταν η μοναδική φορά. Τα προβλήματα σύνδεσης και απρόσκοπτης λειτουργίας του Internet αποτελούν το νούμερο ένα κίνδυνο να χαλάσει η διασκέδαση μας είτε όταν παίζουμε μεμονωμένα είτε σε ομάδα. Όσο κι αν θεωρούμε – και είναι μια πραγματικότητα – ότι η τεχνολογία έχει κάνει άλματα, δεν είναι λίγες οι φορές όπου η υπερφόρτωση της σύνδεσης λόγω πολλαπλών χρήσεων στο σπίτι, μας έχει στερήσει το Wi-Fi και τη διασκέδασή μας. Ένα παιχνίδι σκοποβολής, ή μια μονομαχία μέχρι τελικής πτώσεως, μπορεί να αποτελεί απλά ένα παιχνίδι με το χρόνο, αλλά και με την αποκατάσταση της ψυχολογίας. Αυτό όμως για να επιτευχθεί θα πρέπει να συνοδεύεται και με την ανάλογη ποιότητα λειτουργίας της γραμμής του Internet και με το ασταμάτητο και γρήγορο Wi-Fi. Με αυτές τις προδιαγραφές, τότε ναι! Μπορούν οι gamers να γιορτάσουν την Ημέρα των Video Games. Η devolo έχει τα κατάλληλα προϊόντα για να υποστηρίξει τη γιορτή αυτή, κάνοντας την καθημερινότητα πιο εύκολη, μέσα από την εγγύηση που προσφέρει με τη σειρά των Powerline αλλά και το GigaGate Wi-Fi bridge.
Η devolo γιορτάζει διώχνοντας διακοπές ή κενά σύνδεσης
Αν αναλογιστούμε ότι χρειαζόμαστε ισχυρό σήμα Internet την ώρα που πρέπει να περάσουμε μια σημαντική online “πίστα”, ενώ ταυτόχρονα ακούμε μουσική Online – και δεν είμαστε οι μόνοι στο σπίτι που χρησιμοποιούμε το Wi-Fi – τότε είναι σίγουρο ότι θα το καταφέρουμε και θα εισπράξουμε τα συγχαρητήρια του συμπαίχτη μας ή του αντιπάλου του, είτε στο online chat είτε μέσω audio. Ο μεγάλος χρόνος φόρτωσης για patches και updates, οι καθυστερήσεις, οι συχνές αποσυνδέσεις και τα άλλα προβλήματα του δικτύου που ανέτρεπαν τα σχέδιά σας και το συναρπαστικό gaming που επιζητούσατε, μάλλον θα πρέπει να τα ξεχάσετε. Οι devolo dLAN Powerline adapters έρχονται εδώ ακριβώς να λύσουν αυτό το πρόβλημα. Χρησιμοποιώντας τα καλώδια του ηλεκτρικού ρεύματος ως ένα μακρύ καλώδιο δικτύου παρέχουν σταθερό και αδιάλειπτο Internet με ταχύτητα ως και 1200 Μbps σε οποιαδήποτε διαθέσιμη ηλεκτρική πρίζα, ενώ η εγκατάστασή τους πραγματοποιείται μόλις σε λίγα λεπτά και το σταθερό δίκτυο είναι έτοιμο. Οι θύρες Gigabit που διαθέτουν οι προσαρμογείς Powerline της devolo παρέχουν σταθερό δίκτυο αλλά και ταυτόχρονη σύνδεση στο Internet σε κονσόλες, streaming boxes και δέκτες AV.Τα πλεονέκτημα της τεχνολογίας dLAN Powerline σε σύγκριση με τις σταθερές καλωδιώσεις είναι η ευελιξία της. Η αλλαγή θέσης χρήσης των gaming υπολογιστών ή των τηλεοράσεων γίνεται πολύ εύκολη με τους αντίστοιχους προσαρμογείς dLAN, ενώ η δρομολόγηση των καλωδίων παραλείπεται εντελώς. Οι προσαρμογείς devolo Wi-Fi είναι διαθέσιμοι για gaming χωρίς συμβιβασμούς με ναυαρχίδα τον dLAN 1200+ WiFi ac (προτεινόμενη τιμή λιανικής για έναν προσαρμογέα, €129,90).

About Freegr network

Από το Blogger.