τεχνολογία

Microsoft: Χιλιάδες δωρεάν ebooks για τεχνολογία!

Δωρεάν για όλους από τη Microsoft μια ολόκληρη συλλογή από ebooks που καλύπτουν σημαντικά προϊόντα της εταιρείας όπως τα Windows 10Office 365Office 2016Power BIAzureWindows 8.1Office 2013SharePoint 2016, SharePoint 2013, Dynamics CRMPowerShellExchange ServerSystem CenterCloudSQL Server και πολλά άλλα.
Όπως διαβάζουμε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα διάθεσης που υπάρχει μέσα στο blog του Eric Ligman στο MSDN και να αρχίσετε να κατεβάζετε τα ebook που σας ενδιαφέρουν. Οι λήψεις δεν περιορίζονται και μπορείτε να κατεβάσετε χωρίς κάποιο όριο, από ένα μέχρι και όλα τα ηλεκτρονικά βιβλία που παρατίθενται στον ιστότοπο.
Τα περισσότερα ebooks προσφέρονται σε πολλές μορφές. Η πιο συνηθισμένη μορφή είναι τοPDF, αλλά θα βρείτε ebooks που έρχονται σαν εκδόσεις DOCMOBI ή EPUB. Τα περισσότερα έχουν σχεδιαστεί για διαχειριστές συστημάτων και προγραμματιστές. Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, καθώς η συλλογή ebook είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Microsoft Developer Network. Δεν υπάρχει επιλογή για λήψη όλων των ηλεκτρονικών βιβλίων ταυτόχρονα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο download manager για να επιταχύνετε τη λήψη. Ορισμένα από τα eboοks έχουν διατεθεί από πέρυσι, και έτσι θα παρατηρήσετε ότι μερικά καλύπτουν παλαιότερες εκδόσεις των προϊόντων της Microsoft και όχι τις πιο πρόσφατες εκδόσεις. Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε αν το giveaway της Microsoft θα σταματήσει κάποια στιγμή ή θα παραμένει διαθέσιμο στο Δαδίκτυο.

About Freegr network

Από το Blogger.