Οι εταιρείες που προστατεύουν τα δεδομένα σας

Το Electronic Frontier Foundation (EFF) δημοσίευσε σήμερα ένα εύχρηστο γραφικό που σας επιτρέπει να γνωρίζετε ποιες από τις σημαντικότερες εταιρείες στον κόσμο της τεχνολογίας προστατεύουν τα δεδομένα σας από κρατικά αιτήματα παράδοσης δεδομένων. 
Όπως τα περισσότερα τεχνικά προβλήματα, το ζήτημα δεν είναι απλό.EFF ποιες εταιρείες προστατεύουν τα δεδομένα σας Ωστόσο, ο κατάλογος του EFF κατατάσσει πέντε σημεία σε μια προσπάθεια να εκπαιδεύσει τους καταναλωτές για τις εταιρείες που μοιράζονται τα δεδομένα τους. Τα σημεία παρακολούθησης που εξέτασε το EFF ήταν: Η εταιρεία ακολουθεί βέλτιστες πρακτικές σε ολόκληρο τον κλάδο: Εκδίδει τα αιτήματα των Αρχών, απαιτεί κάποιο ένταλμα πριν αποκαλύψει το περιεχόμενο των χρηστών στην κυβέρνηση και δημοσιεύει μια έκθεση διαφάνειας. Ενημερώνει τους χρήστες σχετικά με τα αιτήματα των κυβερνήσεων: 
Εταιρείες που δεσμεύονται να παρέχουν στους πελάτες τους πληροφορίες για αιτήματα παράδοσης δεδομένων που εκκρεμούν. Υποσχέσεις να μην πωλούν δεδομένα χρηστών: Οι ορισμοί ποικίλλουν, αλλά συνήθως περιστρέφονται γύρω από τη χρήση δεδομένων, από ιστοσελίδες για σκοπούς επιτήρησης. Εταιρείες που αμφισβητούν τις παραγγελίες NSL πριν εφαρμόσουν το αίτημα. Όταν οι εταιρείες βρίσκονται σε επιτήρηση μέσω Διαδικτύου από την NSA. Η λίστα που θα δείτε παρακάτω δεν είναι περιεκτική με κανένα τρόπο, αλλά περιλαμβάνει τις περισσότερες από τις εταιρείες τεχνολογίας που χρησιμοποιείτε τακτικά – 26 συνολικά. Η Adobe, η Dropbox και άλλες σημείωσαν κορυφαία αποτελέσματα ενώ εταιρείες όπως η Comcast και η AT&T είναι πολύ ανασφαλείς όπως θα περίμενε κανείς.

, , , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.