τεχνολογία

H HP ανακοίνωσε ισχυρά All-In-One PCs Pavilion

Η HP ανακοίνωσε νέα All-In-One PCs στη σειρά Pavilion και από ότι φαίνεται είναι τα πιο όμορφα και κομψά που έχει παρουσιάσει η εταιρεία από αυτή την οικογένεια στην αγορά (αν και προτιμούμε τον σχεδιασμό “Envy”). 
Η εταιρεία παρουσίασε ανανεωμένες εκδόσεις των Pavilion 24 και Pavilion 27 που διαθέτουν λεπτότερο σχεδιασμό (το πάχος τους είναι μικρότερο από ένα εκατοστό, στα 0,84cm περίπου) με διακριτικές βάσεις, οθόνες αφής 1080p τύπου edge-to-edge και “πηγούνια” καλυμμένα με ύφασμα (υποθέτουμε ότι πίσω από το ύφασμα θα βρίσκονται και τα ενσωματωμένα ηχεία) ώστε να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε μοντέρνο χώρο, στο σπίτι ή στο γραφείο. Η ανανέωση πάντως εσωτερικά δεν είναι και τόσο δραματική, ωστόσο υπάρχουν βελτιώσεις. 
Οι χρήστες μπορούν να τα προμηθευτούν με 7ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core ή A12 APUs από την AMD ενώ υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης διακριτού υποσυστήματος γραφικών AMD Radeon 530 για “ελαφρύ” gaming. Οι υπολογιστές επίσης εξοπλίζονται με τις “privacy cameras” της HP που μπορούν να “κρυφτούν” όταν δεν τις χρησιμοποιείτε. Προαιρετικά, προσφέρεται και η κάμερα υπέρυθρων για τη λειτουργία του χαρακτηριστικού αναγνώρισης προσώπου Windows Hello. Οι τιμές των νέων HP Pavilion 24 και 27 ξεκινούν από τα $749,99 με την εταιρεία να ευελπιστεί ότι αν δεν σας προσελκύσουν τα χαρακτηριστικά, θα το κάνει ο σχεδιασμός τους.

About Freegr network

Από το Blogger.