τεχνολογία

Facebook «Find Wi-Fi» διαθέσιμο για καλύτερη ζωή

ΤΕΛΙΚΑ το Facebook διαθέτει το χαρακτηριστικό σε όλους μέτω των εφαρμογών της εταιρείας για κινητά. Πατήστε απλώς την καρτέλα «Περισσότερα» και έπειτα επιλέξτε «Εύρεση Wi-Fi». Θα δείτε όλες τις κοντινές τοποθεσίες Wi-Fi σε μια λίστα ή σε κάποιο χάρτη. Εκτός τις ασύρματες συνδέσεις θα βρείτε και πληροφορίες σχετικά για τις επιχειρήσεις που τις φιλοξενούν. Η νέα λειτουργία του Facebook, Find Wi-Fi θα σας είναι πολύ χρήσιμη ανά πάσα στιγμή, και ειδικά αν ταξιδεύετε στο εξωτερικό και δεν έχετε κάποια σύνδεση δεδομένων. Υπάρχει συχνά Wi-Fi κάπου γύρω σας, αλλά η λήψη ενός συνεκτικού σήματος μπορεί να είναι πρόβλημα ειδικά αν δεν ξέρετε από πού προέρχεται το δίκτυο. 
Παρομοίως, η λειτουργία είναι πολύ χρήσιμη εάν χρησιμοποιείτε ένα περιορισμένο πακέτο δεδομένων και προσπαθείτε να χρησιμοποιείτε το Wi-Fi όσο το δυνατόν περισσότερο για να αποφύγετε την καταβολή πρόσθετων τελών. Λάβετε υπόψη ότι το εργαλείο του κοινωνικού δικτύου εμφανίζει μόνο τα δίκτυα Wi-Fi στα οποία οι επιχειρήσεις επέλεξαν να μοιράζονται τις πληροφορίες τους στο Facebook, οπότε πιθανότατα δεν θα βρείτε όλες τις πιθανές συνδέσεις μέσω της νέας υπηρεσίας. Προσοχή για αυτούς που προσέχουν τι πληροφορίες μοιράζονται δημόσια: 
Σημειώστε επίσης ότι το Faceboοk θα ενεργοποιήσει την υπηρεσία Location History tracker αν ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Εύρεση Wi-Fi, η οποία διατηρεί ιστορικό για όλα τα μέρη που επισκεφθήκατε. Προς το παρόν αν και έλεγξα τη συσκευή μου, η νέα λειτουργία δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα παρά την ανακοίνωση του Faceboοk που αναφέρει την διάθεσή της σε παγκόσμιο επίπεδο. Η συσκευή είναι iPhone με ενημερωμένη την εφαρμογή του κοινωνικού δικτύου. Ποιος ξέρει μπορεί να δούμε το νέο χαρακτηριστικό αργότερα.

About Freegr network

Από το Blogger.