τεχνολογία

Τα iPhone του 2018 θα διαθέτουν οθόνες τεχνολογίας OLED

Οι φήμες για τα σχέδια της Apple για τις επερχόμενες συσκευές iPhone δεν σταματούν ποτέ. Στη συγκεκριμένη μάλιστα περίπτωση ανεβαίνουν επίπεδο φτάνοντας μέχρι και το έτος 2018.Σύμφωνα λοιπόν με πρόσφατες φήμες, η Apple θα κυκλοφορήσει τρεις συσκευές iPhone το 2018, και όλες τους θα εφοδιάζονται με οθόνες τεχνολογίας OLED. 
Αυτό σημαίνει, και με βάση επίσης τις φήμες και τις διαρροές για τα επερχόμενα iPhone 7s, iPhone 7s Plus και iPhone 8, η Apple δεν θα χρειαστεί παραπάνω από ένα χρόνο για να πραγματοποιήσει την πλήρη μετάβαση της από τη τεχνολογία LCD IPS, τουλάχιστον όσον αφορά τα smartphones της, στη τεχνολογία OLED. Όπως έχει διαρρεύσει, το iPhone 8 θα είναι το πρώτο smartphone της Apple που θα διαθέτει οθόνη τεχνολογίας OLED. 
Την οθόνη για το iPhone 8 θα κατασκευάσει η Samsung ωστόσο δεν αποκλείεται να συνεργαστεί και με άλλες εταιρείες-προμηθευτές μελλοντικά, ώστε να μην εξαρτάται μόνο από έναν προμηθευτεί (λέγεται ότι έχει ήδη επενδύσει στη Foxconn/ Sharp και πως ετοιμάζεται να επενδύσει και στη γραμμή παραγωγής της LG Display) Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά τα δύο από τα τρία iPhone που πρόκειται να παρουσιάσει το 2018 θα διαθέτουν οθόνες 5,28 ιντσών και 6,46 ιντσών επίσης. Site: GSMArena,insomnia

About Freegr network

Από το Blogger.