τεχνολογία

VW Infotainment: Η τεχνολογία στην υπηρεσία του οδηγού

Η νέα γενιά συστημάτων τηλεματικής, ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στο αυτοκίνητο βρίσκουν την κορυφαία τους έκφραση στα μοντέλα της VW. Πρωτοποριακές δυνατότητες χειρισμού μέσω φωνητικών εντολών ή χειρονομιών, είναι σήμερα μια πραγματικότητα στα προηγμένα συστήματα infotainment της VW, χάρη στα οποία η εμπειρία οδήγησης και ασφάλειας αποκτά νέα διάσταση. 
Η VW, ολοκληρώνοντας την επανάσταση στα μηχανικά μέρη των μοντέλων της, την επέκτεινε και στην καμπίνα των επιβατών, μέσω των προηγμένων συστημάτων infotainment Composition Media, Discover Media και Discover Pro, τα οποία εξασφαλίζουν μοναδικές δυνατότητες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι Mobile Online υπηρεσίες Car Net, οι οποίες περιλαμβάνουν λειτουργίες συνδεσιμότητας Car-Net App-Connect και υπηρεσίες Car-Net Guide & Inform, που επιτρέπουν στον οδηγό πρόσβαση σε πληροφορίες κυκλοφορίας, εισαγωγή προορισμού, εύρεση σημείων ενδιαφέροντος,σταθμούς φόρτισης, πληροφορίες πρατηρίων καυσίμου, φωνητική αναζήτηση, αναφορά κατάστασης οχήματος, οnline εισαγωγή διαδρομής, πληροφορίες θέσεων στάθμευσης, πληροφορίες καιρού κ.ά. 
Επίσης μπορείτε να συνδέσετε εύκολα ένα smartphone μέσω των συστημάτων MirrorLink, Android Auto και Apple CarPlay, ώστε να χειρίζεστε εφαρμογές του κινητού σας τηλεφώνου χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής του συστήματος infotainment. Μια ακόμα πρωτοποριακή δυνατότητα είναι η λειτουργία ανέπαφου χειρισμού Gesture Control, η οποία επιτρέπει τη διαχείριση του συστήματος πλοήγησης Discover Pro μέσω της κίνησης του χεριού. 
Μπορείτε να μετακινηθείτε από σταθμό σε σταθμό, από κομμάτι σε κομμάτι ή από φωτογραφία σε φωτογραφία μια απλή κίνηση του χεριού από δεξιά προς τα αριστερά, διατηρώντας πάντα τη δυνατότητα επιλογής μέσω της των σχετικών πλήκτρων αφής στη μεγάλη γυάλινη οθόνη των 9.2 ιντσών. Τέλος το κορυφαίο Discover Pro μπορεί να λειτουργήσει και ως Wi-Fi hot spot, ώστε να απολαμβάνουν on line πρόσβαση όλοι οι επιβάτες.

About Freegr network

Από το Blogger.