Η ASUS με επαγγελματική 27άρα οθόνη BE27AQLB

Μία νέα, επαγγελματικής-κλάσης οθόνη ανακοίνωσε η ASUS, που σχεδιάστηκε με γνώμονα την εργονομία και την ξεκούραστη εργασία και απευθύνεται σε όσους περνούν πολλές ώρες πάνω από τον υπολογιστή τους. 
Η οθόνη διαθέτει σχεδόν frame-less design και η βάση της μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει με τις απαιτήσεις του χρήστη της (μπορεί να περιστραφεί κατά 90⁰, να ρυθμιστεί στο ύψος κ.ά). Μάλιστα είναι συμβατή με VESA για την προσαρμογή σε τοίχο με τη βάση της, και όχι μόνο με το πάνελ. Η οθόνη χρησιμοποιεί “rheostat control” για τη φωτεινότητα της και διαθέτει πιστοποίηση τύπου TÜV Rheinland Certification για flicker-free back-lightning. Επίσης διαθέτει και ρύθμιση για χαμηλά επίπεδα μπλε φωτισμού. 
Όσον αφορά στις προδιαγραφές της, το νέο monitor της ASUS που έχει την ονομασία BE27AQLB διαθέτει πάνελ τύπου IPS με ανάλυση 2560 x 1440 pixels, γωνίες θέασης 178⁰/ 178⁰, χρόνο απόκρισης 5ms (GTG), mega contrast ratio και μέγιστη φωτεινότητα στα 350cd/m². Από άποψη εισόδων διαθέτει τόσο DisplayPort όσο και HDMI 2.0 αλλά και dual-link DVI. Στον εξοπλισμό της συμπεριλαμβάνονται στερεοφωνικά ηχεία 2W και hub με τέσσερις USB 3.0 υποδοχές. Η κατανάλωση του monitor, στα 18,82W χαρακτηρίζεται τυπική. Οι διαστάσεις της είναι 615 x 382-532 x 226 χιλιοστά και το βάρος της είναι 7,7 κιλά. Η ASUS δεν ανακοίνωσε το κόστος της.

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.