Η Pro σειρά των AMD Ryzen CPUs

Η AMD λανσάρει ένα πανομοιότυπο lineup επεξεργαστών, αυτή τη φορά με ενσωματωμένα σημαντικά security features για χρήση σε επιχειρήσεις και γραφεία. 
Το λανσάρισμα είναι λίγο deja vu για όσους παρακολουθούν τον χώρο μιας και ουσιαστικά η AMD επανακυκλοφορεί τις σειρές Ryzen 7 και Ryzen 5 με τα ίδια specs, με τη μόνη διαφορά ότι πλέον έχουμε και το lineup των Ryzen 3 όπου θα αποτελείται από δύο μοντέλα με τέσσερις πυρήνες χωρίς SMT Και χρονισμούς από 3.1GHz έως και 3.7 GHz με τη χρήση Boost. 
Εξίσου σημαντική είναι η εγγύηση των 3 ετών που προσφέρει σε αυτά τα CPU η AMD. Μαζί με αυτό, υπάρχει και AES 128-bit κρυπτογράφηση μνήμης προσφέροντας ασφάλεια που είναι built in στον επεξεργαστή. Μάλιστα το Anandtech παρέχει και μερικά γραφήματα που δείχνουν ακριβώς πως πραγματοποιείται η κρυπτογράφηση στη κεντρική μνήμη του υπολογιστή, ένας βασικός λόγος που υπάρχουν τα συγκεκριμένα SKUs. Η AMD αναφέρει μάλιστα πως κατά το πρώτο τρίμηνο του 2018 θα δούμε τα ίδια SKUs να φτάνουν και το mobile κομμάτι της αγοράς, την ίδια στιγμή που οι πρώτοι mobile (απλοί) Ryzen CPUs θα φτάσουν στα laptops σε μερικές εβδομάδες.

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.