ειδήσεις

AES Crypt κλειδώστε τα αρχεία σας εντελώς δωρεάν

Το AES Crypt είναι ένα λογισμικό κρυπτογράφησης αρχείων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα λειτουργικά συστήματα που χρησιμοποιούν το πρότυπο Advanced Encryption Standard (AES) για την εύκολη και ασφαλή κρυπτογράφηση αρχείων.
Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός για να χρησιμοποιήσετε το AES Crypt, ούτε χρειάζεται να γνωρίζετε κρυπτογραφία. Το μόνο που πρέπει να κάνετε σε συστήματα με Windows, είναι ένα δεξί κλικ σε ένα αρχείο, να επιλέξετε AES Encrypt ή ΑES Decrypt. Απλά εισάγετε έναν κωδικό πρόσβασης και το ΑES Crypt θα κάνει τα υπόλοιπα.
AES Crypt
Σε συστήματα Mac, μπορείτε να σύρετε ένα αρχείο στο πρόγραμμα AES Crypt και να δώσετε τον απαιτούμενο κωδικό πρόσβασης. Στη γραμμή εντολών, τρέξτε την εντολή “aescrypt” με το όνομα του αρχείου και τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείται για την κρυπτογράφηση ή την αποκρυπτογράφηση.
Για τους προγραμματιστές PHP, Java και C#, υπάρχουν διαθέσιμες βιβλιοθήκες που μπορούν να διαβάζουν και να γράφουν κρυπτογραφημένα αρχεία AES. Για όσους χρησιμοποιούν Python, υπάρχει ένα βοηθητικό πρόγραμμα γραμμής εντολών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενσωμάτωση της λειτουργικότητας AES Crypt στις εφαρμογές Python που αναπτύσσουν.
Χρησιμοποιεί ένα ισχυρό αλγόριθμο κρυπτογράφησης 256-bit, και έτσι το ΑES Crypt μπορεί κλειδώσει με ασφάλεια τα πιο ευαίσθητα αρχεία σας. Μόλις κρυπτογραφήσετε ένα αρχείο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς το συγκεκριμένο αρχείο είναι εντελώς άχρηστο χωρίς τον κωδικό πρόσβασης.
Το AES Crypt είναι το τέλειο εργαλείο για όσους μεταφέρουν ευαίσθητες πληροφορίες μαζί τους όταν ταξιδεύουν, ανεβάζουν ευαίσθητα αρχεία σε διακομιστές στο Διαδίκτυο ή επιθυμούν να προστατεύσουν τις ευαίσθητες πληροφορίες στο σπίτι ή το γραφείο.
Το AES Crypt είναι επίσης η τέλεια λύση για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας και να αποθηκεύσουν τα δεδομένα στο σύννεφο ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο που κάποιος άλλος μπορεί να έχει πρόσβαση.
Η εφαρμογή διανέμεται εντελώς δωρεάν και είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα.
Κατεβάστε την εφαρμογή στην πλατφόρμα που σας ενδιαφέρει:

About Freegr network

Από το Blogger.