ειδήσεις

Overclocker έβαλε μνήμες 16Gbps στην RTX 2080 Ti

Το Βραζιλιάνικο site TechLab με τον γνωστό στην overclocking σκηνή Ronaldo ξεκόλλησε μνήμες από μια 2080 Super και τις 'κόλλησε' επάνω σε μια Hall of Fame της GALAX.
Μιας και δεν ήθελε να περιμένει την επίσημη κυκλοφορία μιας RTX 2080 Ti SUPER όπως αστεία αναφέρει ο Ronaldo με την ομάδα του TechLab προχώρησε σε ένα ιδιαίτερο εγχείρημα που περιλαμβάνει την αφαίρεση των νένω και γρήγορων μνημών από μια RTX 2080 SUPER και την επανατοποθέτησή τους στο PCB μια ταχύτερης RTX 2080 Ti σε υλοποίηση της GALAX με το λευκό PCB των Hall of Fame.
Το εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία από την ομάδα που μετά από αρκετές ώρες κατάφερε να κολλήσει τα νέα chip επάνω στο PCB της 2080 Ti φυσικά με τη χρήση εδικού εξοπλισμού ενώ στη πορεία τις υπερχρόνισε κιόλας στα 2150MHz με effective clock 17.2Gbps και bandwidth πάνω από 750GB/s. Το συγκεκριμένο project δεν προτείνεται για τον καθένα αφού εκτός από το υψηλό κόστος των δύο καρτών οι επιδόσεις που κερδίζουμε δεν αξίζουν τον κόπο, όμως τέτοια projects αξίζουν από εγλυκλοπαιδικής άποψης και το TechLab κατάφερε ακριβώς αυτό.

About Freegr network

Από το Blogger.