freegr

Zorin OS 15 Lite για αντικατάσταση των Windows 7

Η κοινότητα Zorin OS ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της έκδοσης Zorin OS 15 Lite, μιας έκδοσης που χρησιμοποιεί το Xfce DE, και είναι βελτιστοποιημένη για να τρέχει ταχύτερα από τα Windows 7 σε πολύ παλιούς υπολογιστές.
Βασίζεται στο τελευταίο long-term supported Ubuntu 18.04 (Bionic Beaver) της Canonical. Το Zorin ΟS 15 Lite διαθέτει το τελευταίο desktop environment Xfce 4.14, το οποίο είναι πολύ φιλικό προς τον χρήστη και υπόσχεται να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του υπολογιστή σας.Zorin OS 15 Lite
“Με το Zorin ΟS 15 Lite, έχουμε ένα βελτιωμένο λειτουργικό σύστημα, που είναι σχεδιασμένο να τρέχει γρήγορα σε υπολογιστές ηλικίας 15 ετών. Η έκδοση 15, και το XFCE 4.14, είναι πολύ φιλική προς τους νέους χρήστες, ειδικά για εκείνους που αφήνουν τα Windows 7”, αναφέρει η σημερινή ανακοίνωση.
Χαρακτηριστικά του Zorin ΟS 15 Lite συμπεριλαμβάνουν μια νέα ανανεωμένη εμφάνιση με παραλλαγές και λειτουργίες Light and Dark. Το νέο θέμα της επιφάνειας εργασίας προσαρμόζεται μπορεί να αλλάξει αυτόματα, σε Light και Dark κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:27
Το Zorin OS 15 Lite υποστηρίζει out of the box τις υπηρεσίες Snap, Flatpak και Flathub κάτι που θα διευκολύνει την εγκατάσταση εφαρμογών. Φοράει την σειρά του Linux 5.0 kernel και φέρνει όλες τις τελευταίες ενημερώσεις λογισμικού και ασφάλειας του Ubuntu 18.04 LTS.
Οι εκδόσεις Zorin ΟS 15 Lite και Zorin OS 15 Education Lite είναι διαθέσιμες για λήψη για υπολογιστές 64 και 32-bit.
Zorin ΟS 15 Lite
Zorin ΟS 15 Education Lite

Zorin OS Education

Για νέα computers
(Advanced desktop based on Gnome)
Download 64-bit
Zorin OS Education LiteΓια παλιά computers
(Lightweight desktop based on XFCE)

About Freegr network

Από το Blogger.