freegr

Qualcomm Snapdragon 865, 765 και 765G: Επίσημα τα νέα SoCs με 5G modems

Ξεκίνησε το συνέδριο Qualcomm Snapdragon Tech Summit και όπως το περιμέναμε, η εταιρεία προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση του Snapdragon 865, το high-end SoC που θα χρησιμοποιηθεί στις ναυαρχίδες του 2020, αλλά και τα Snapdragon 765 και 765G με προορισμό την ελαφρώς υποδεέστερη κατηγορία smartphones.
Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες για τα νέα SoCs, τουλάχιστον όχι μέχρι στιγμής. Μαθαίνουμε, πάντως, ότι το Snapdragon 865 δεν διαθέτει ενσωματωμένο το Snapdragon X55 5G modem για ταχύτητα 7Gbps downlink (σε ιδεατές συνθήκες) και υποστήριξη όλων των δικτύων από 2G και έπειτα, ενώ έκανε λόγο για αναβαθμισμένη Τεχνητή Νοημοσύνη.
Σχετικά με τα Snapdragon 765 και 765G, αμφότερα θα διαθέτουν παραδόξως ενσωματωμένο το 5G modem, ενώ το δεύτερο θα προσφέρει στους χρήστες έξτρα δυνατότητες για κορυφαία εμπειρία gaming.
Αναμένουμε αναλυτικές πληροφορίες για τα νέα SoCs μέσα στις επόμενες ώρες, αλλά μπορούμε από τώρα να σας ενημερώσουμε ότι οι Xiaomi, Oppo, HMD Global και Motorola θα κυκλοφορήσουν ναυαρχίδες με Snapdragon 865 μέσα στο 2020. Ειδικά η Xiaomi έχει επιβεβαιώσει έκδοση του Xiaomi Mi Note 10 με το νέο SoC!

About Freegr network

Από το Blogger.