τεχνολογία

ΤΡΕΞΤΕ Android εφαρμογές στα Windows 10

Σήμερα είναι πιο εύκολο από ποτέ άλλοτε να τρέξουμε Android εφαρμογές στα Windows, με τη χρήση emulators, apps player και mirroring tools. Είτε θέλεις να παίξεις Android παιχνίδια στο PC, είτε θέλεις να δοκιμάσεις μια εφαρμογή ή να ελέγξεις απομακρυσμένα και να τρέξεις εφαρμογές χρησιμοποιώντας τον σταθερό υπολογιστή, παρακάτω αναφερόμαστε σε τρία εργαλεία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για τα Android apps στα Windows.
  1. Bluestacks
Το Bluestacks είναι ένας Android app player που εστιάζει κυρίως στο να σε αφήσει να παίξεις Android παιχνίδια στο PC. Ως εκ τούτου δεν προσομοιώνει ένα πλήρες Android περιβάλλον που οι developers θα χρειάζονταν. Ωστόσο, αν ο στόχος σου είναι απλά να δοκιμάσεις τα διαθέσιμα Android apps ή να παίξεις παιχνίδια στο PC τότε αποτελεί την ιδανική λύση. Είναι δωρεάν, αν και υπάρχει και έκδοση με premium συνδρομή. Είναι εξαιρετικά εύκολο στην εγκατάσταση και δεν θα σας κουράσει. Μόνο θα χρειαστείς έναν Google λογαριασμό για να χρησιμοποιήσεις το Play Store.
2. Με τον επίσημο Android Emulator του Android Studio
Βασικά είναι πραγματικά αυτό που αναζητάς και θα σε ικανοποιήσει στο έπακρο. Σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις την τελευταία και πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση του Android και να δημιουργήσεις μια virtual συσκευή. Μπορείς να τρέξεις εφαρμογές, να συνδεθείς στο λογαριασμό Google και γενικώς να κάνεις ό,τι θα έκανες με ένα τηλέφωνο. Μόνο θα χρειαστείς SSD καλύτερα, για πιο γρήγορες επιδόσεις.
3. AirDrop
Αν έχεις ήδη στην κατοχή σου ένα Android smartphone και απλά θέλεις να δεις εφαρμογές σε μια μεγαλύτερη οθόνη ή να χρησιμοποιήσεις ένα πληκτρολόγιο ή ποντίκι σαν μέθοδο εισαγωγής, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το mirroring και remote control tool. Μια επιλογή για αυτό, είναι το AirDrop. Το software σου επιτρέπει να κάνεις mirror και να ελέγχεις την Android συσκευή σου από το PC. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς και να τρέξεις εφαρμογές και να τις ελέγξεις απευθείας μέσω του PC.

About Freegr network

Από το Blogger.