freegr

H οθόνη των 120 Hz σε ένα Samsung smartphone

Η One UI 2.0 beta που η Samsung έστειλε χθες στο Galaxy Note 9, αποκάλυψε μια πολύ ενδιαφέρουσα πιθανότητα ότι η Samsung ίσως προσφέρει 120Hz οθόνες στα smartphones της. Το Galaxy S11 είναι ο προφανής υποψήφιος για μια τέτοια εξέλιξη.
Η ενεργοποίηση του 120 Hz mode στο Galaxy Note 9 που τρέχει One UI 2 δεν κάνει απολύτως τίποτα, καθώς το display panel δεν το υποστηρίζει. Επομένως δεν μπορούμε να δούμε τα πλεονεκτήματα προς το παρόν. Ωστόσο, ένα animation για την επιλογή αυτή παρέχει μια γρήγορη ματιά στη διαφορά που θα κάνει μια οθόνη των 120Hz. Για όσους δεν γνωρίζουν, το 120Hz αναφέρεται στο refresh rate της οθόνης. Ένας υψηλότερο refresh rate σημαίνει ότι η οθόνη θα μπορεί να ανανεώνει πιο γρήγορα το περιεχόμενο. Η διαφορά είναι πιο smooth animations σε σύγκριση με ένα 60hz panel.
To animation που συμπεριλαμβάνουμε στο άρθρο, δείχνει πόσο πιο smooth θα είναι το scrolling σε ένα 120Hz panel. Η Samsung ήδη δημιουργεί οθόνες με υψηλά refresh rates απλά δεν τα χρησιμοποιεί στα δικά της smartphone. Αν έχεις ένα Galaxy Note 9 και τυγχάνει να τρέχεις το One UI 2.0 beta, μπορείς να το τσεκάρεις και εσύ. Η επιλογή high refresh rate δεν αναφέρεται στο Display Section των Settings app. Θα εμφανιστεί μόνο αν την ψάξεις χειροκίνητα όπως μπορείς να δεις στο video.

About Freegr network

Από το Blogger.