freegr

H Plex παρέχει δωρεάν υπηρεσία streaming τηλεοπτικών σειρών

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Plex ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με την Warner Bros. για να προσφέρει περιεχόμενο με διαφημίσεις μέχρι το τέλος του 2019. Επίσης υποσχέθηκε ότι θα προχωρήσει σε συνεργασίες και με άλλες εταιρείες παραγωγής και κινηματογραφικά στούντιο για να προσφέρει ακόμα περισσότερο ad-supported περιεχόμενο.
Μόλις πρόσφατα, η Plex ανακοίνωσε ότι χιλιάδες «δωρεάν ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, ταινίες με ριψοκίνδυνα/ ακραία σπορ, μουσικά ντοκιμαντέρ αλλά και Ινδικές ταινίες-μιούζικαλ (Bollywood)» έχουν ήδη ξεκλειδώσει εντός της εφαρμογής της.
Η video-on-demand υπηρεσία που υποστηρίζει διαφημίσεις είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 200 χώρες για όλους τους χρήστες με δωρεάν λογαριασμό Plex. Δεν υπάρχουν συνδρομές, και προσφέρει περιεχόμενο από μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο όπως από τα Metro Goldwyn Mayer (MGM), Lionsgate, Legendary και βεβαίως Warner Bros. Ανάμεσα στις διαθέσιμες κινηματογραφικές ταινίες είναι οι American Ultra, Frequency, Lord of War, Rain Man, Raging Bull, The Terminator, Thelma & Louise and Apocalypse Now με την εταιρεία να λέει πως το περιεχόμενο θα εμπλουτίζεται διαρκώς.
plex1.jpg.678c59c2ff1b6355ef7d319b4ed53744.jpg
Αν είστε χρήστες Plex, τότε θα διαπιστώσετε ότι έχει ξεκλειδώσει μία νέα δυνατότητα «Free to Watch» κάτω από την κατηγορία «Movies & TV» στο μενού της εφαρμογής που βρίσκεται στα αριστερά του παραθύρου. Όσες ταινίες δοκιμάσαμε, δεν διέθεταν πάντως υπότιτλους. Η Plex έχει εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες, για Smart TVs και streaming boxes (π.χ Android TV) και βεβαίως για φορητές συσκευές Android και iOS.
Η προσφορά της Plex δεν έρχεται με κάποια συνδρομή, απλώς θα πρέπει να υπομείνετε τις διαφημίσεις. Ακόμα και αν είστε συνδρομητές Plex Pass, που ξεκλειδώνει διάφορες λειτουργίες και χαρακτηριστικά για την διαχείριση και το streaming της συλλογής περιεχομένου σας, όλες αυτές οι νέες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που προστέθηκαν στην υπηρεσία θα διακόπτονται κατά την προβολή τους από διαφημίσεις. Παρόλα αυτά, η Plex λέει ότι θα βλέπουμε «μόνο το ένα τρίτο των διαφημίσεων που περιμένει κάποιος στην περίπτωση της καλωδιακής τηλεόρασης». Αν και θα υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί επίσης για κάποιες ταινίες, ο συντριπτικός αριθμός των ταινιών και τηλεοπτικών σειρών που θα προβάλλει θα είναι παγκοσμίως διαθέσιμες.
plex2.jpg.81c3eabf24b2ef280ad8ee841dcbda6b.jpg

About Freegr network

Από το Blogger.