freegr

Aναβάθμιση ακόμα περισσότερων υπολογιστών Windows 10 χρησιμοποιώντας μηχανική μάθηση

 


Τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες, η Microsoft αναφέρει ότι θα ξεκινήσει την εγκατάσταση της έκδοσης 20H2 των Windows 10 «Ενημέρωση Οκτωβρίου 2020» σε συσκευές που χρησιμοποιούν παλιές εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος. Η Microsoft προφανώς χρησιμοποιεί «μηχανική εκμάθηση» για αυτόματη αναβάθμιση του συμβατού υλικού χωρίς άδεια χρήστη για να εξασφαλίσει μια «ομαλή εμπειρία».

Η έκδοση 1903 των Windows 10 έχει ήδη φτάσει στο τέλος της υπηρεσίας και η έκδοση 1909 θα διακοπεί σύντομα. Η έκδοση των Windows 10 2004 είναι επίσης έτοιμη να χάσει την υποστήριξη αργότερα αυτό το έτος και η συσκευή σας θα ενημερωθεί αυτόματα στην πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος, δηλαδή την ενημέρωση Οκτωβρίου 2020, είτε σας αρέσει είτε όχι.

«Αυξάνουμε τον αριθμό των συσκευών που πλησιάζουν στο τέλος της υπηρεσίας για αυτόματη ενημέρωση στα Windows 10, στην έκδοση 20H2», σημείωσε η Microsoft σε ένα έγγραφο υποστήριξης που ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 23 Φεβρουαρίου.


Τα μοντέλα πρόβλεψης θα χρησιμοποιηθούν για την ακριβέστερη ενημέρωση των παρωχημένων συσκευών και η Microsoft είχε επιβεβαιώσει προηγουμένως ότι έχει ήδη δει πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τη μηχανική εκμάθηση.

Φυσικά, η Microsoft θα αποφύγει την επανεκκίνηση της συσκευής σας ώστε να μην δημιουργήσει δυσάρεστες στιγμές, όπως όταν χρησιμοποιείτε το μηχάνημα και βρίσκεστε στη μέση κάποιου έργου.

Εάν δεν θέλετε η Microsoft να αναγκάσει την αναβάθμιση της συσκευής, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε Windows 10 έκδοση 2004 ή έκδοση 20H2.



Οι χρήστες της έκδοσης 2004 θα πρέπει να κάνουν τη μετάβαση σε Windows 10 έκδοση 20H2 ή νεότερη στο δεύτερο μισό του 2021, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν ακόμα χρόνο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι επηρεαζόμενοι χρήστες θα ειδοποιηθούν για την αναγκαστική αναβάθμιση μέσω ειδοποίησης στη σελίδα του Windows Update. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε χειροκίνητα την ενημέρωση και να επανεκκινήσετε τη συσκευή όποτε θέλετε να προχωρήσετε στην προθεσμία.

Οκτώβριος 2020 Ενημέρωση κατάστασης σφαλμάτων

Τα Windows 10 20H2, η οποία είναι η τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος, άρχισαν να κυκλοφορούν τον Οκτώβριο με ένα νέο μενού Έναρξη με γνώμονα τα θέματα, βελτιώσεις στο Alt + Tab και πολλά ενοχλητικά σφάλματα.


Η Microsoft έχει ήδη διορθώσει τα περισσότερα από τα κρίσιμα σφάλματα στην έκδοση 20H2 με τις αθροιστικές ενημερώσεις Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου.

Προς το παρόν, η Microsoft επικεντρώνεται στα Windows 10 21H1, η οποία έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο ή τον Ιούνιο, ακολουθούμενη από τη μεγάλη ενημέρωση της Sun Valley τον Οκτώβριο / Νοέμβριο.

About Freegr network

Από το Blogger.