freegr

Η Καινοτομία αλλάζει το cybersex στον κόσμο μετά την πανδημία


 Το ενδιαφέρον για το cybersex έχει εκτοξευτεί κατά την πανδημία, καθώς πολλοί είναι αυτοί που αναζητούν τρόπους να καλύψουν τις ανάγκες τους εν μέσω lockdowns και των άλλων μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, καθώς δεν μπορούν να το κάνουν με τους συνήθεις τρόπους, σύμφωνα με την Αντζελίνα Αλεξάντροβιτς, experience designer. Παράλληλα, όλο και περισσότεροι είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν τεχνολογικές λύσεις.

Όπως αναφέρει το Reuters, η Αλεξάντροβιτς ηγείται των Raspberry Dream Labs, που δημιουργούν «multi-sensory» εμπειρίες cybersex, που δίνουν τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να απολαύσουν στιγμές οικειότητας ακόμα και εξ αποστάσεως. «Λόγω της Covid πολλοί κατάλαβαν πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τεχνολογία και εικονική πραγματικότητα με συναρπαστικούς και πιο εκτεταμένους τρόπους» είπε στο Reuters η Αλεξάντροβιτς.

Αν και η εικονική πραγματικότητα (VR) συνήθως θεωρείται κάτι μόνο για τους gamers, έχει καταστεί mainstream και χρησιμοποιείται τόσο για σκοπούς προσωπικής οικειότητας όσο και γνωριμιών.

Σε μια βιομηχανική μονάδα στο βόρειο Λονδίνο δύο εθελοντές παρουσίασαν τη συγκεκριμένη εμπειρία, η οποία συνδυάζει VR, augmented reality και ακόμα και μυρωδιές, μέσω ενός κολάρου που φοριέται στον λαιμό, ενός headset και αισθητήρων χειρός. Οι εθελοντές βλέπουν ο ένας τον άλλο ως περιγράμματα ανθρώπινων μορφών μέσω των headsets, και μπορούν να χαϊδεύονται χωρίς να αγγίζονται καν. Η εμπειρία περιλαμβάνει συσκευές απτικής διέγερσης σε ερωτογενείς ζώνες, κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με μαλακά ρομποτικά «underwearables», όπως είπε η Αλεξάντροβιτς.

Η ίδια λέει πως, όπως επιτρέπουμε η τεχνολογία να εισέρχεται σε πολλές πτυχές της καθημερινής ζωής, σαν την υγεία και τα οικονομικά, το ίδιο θα έπρεπε να συμβεί και με την κρεβατοκάμαρα. ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

About Freegr network

Από το Blogger.