freegr

Windows 10 Sun Valley: Δείτε το νέο design των Windows 10


 
Η Microsoft ακόμη δεν έχει προβεί στην επίσημη ανακοίνωση όλων των σχεδίων της για το redesign των Windows 10, πιστεύεται όμως ότι η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση θα καταφθάσει το φθινόπωρο του 2021. Η δουλειά της Microsoft πάνω στην Sun Valley update έχει ήδη ξεκινήσει στη Microsoft, αλλά η εταιρεία κρατά σιγή ιχθύος για αυτήν.

Πιο συγκεκριμένα, η Windows 10 version 21H2 ‘Sun Valley’ update είναι γεμάτη με όμορφα στοιχεία του Fluent design της Microsoft. Έχει το ανανεωμένο Start Menu το οποίο μπορείς να διαβάσεις και να δεις εικόνες εδώ, ενώ δεν απουσιάζει και μια ανανεωμένη taskbar με πιο κυκλικές γωνίες. Ωστόσο, οι εν λόγω κυκλικές γωνίες έρχονται και σε άλλα μέρη του λειτουργικού.



Όπως είχαμε αναφέρει και στο προηγούμενο άρθρο μας που βρίσκεις παραπάνω, η Microsoft εξετάζει ένα νέο floating Start Menu για τα Windows 10, που  οπτικά θα βρίσκεται λίγο πάνω από την task bar, ενώ τα live tiles ή static tiles θα έχουν και αυτά κυκλικές γωνίες.

Η Windows 10 jump list (δηλαδή το μενού που προβάλλεται με δεξί κλικ στη taskbar) λαμβάνει και αυτό ένα floating χαρακτήρα. Όπως μπορείς να δεις και στη παραπάνω φωτογραφία, το εν λόγω menu θα αιωρείται πάνω από την taskbar αφήνοντας ένα ορατό κενό μαζί με κυκλικές γωνίες.



Επιπροσθέτως του Start Menu και της taskbar, τα pop up boxes και τα context menus εντός του settings app θα έχουν ένα πιο κυκλικό και πιο σύγχρονο look. Τέλος επόμενη μεγάλη αναβάθμιση θα έρθει και με ένα νέο battery monitor tool μεταξύ άλλων το οποίο μπορείς να δεις από κάτω.

About Freegr network

Από το Blogger.