freegr

Google Chrome: Πιο γρήγορα από ποτέ άλλοτε τα updates


 Γρηγορότερα από ποτέ άλλοτε θα λαμβάνει τα updates του ο Google Chrome. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας ο browser θα δέχεται τις ενημερώσεις ανά τέσσερις εβδομάδες κάτι που μέχρι τώρα συνέβαινε ανά έξι εβδομάδες.


Αυτή είναι η πρώτη αλλαγή που κάνει η Google στη συχνότητα με την οποία θα εξελίσσει τον Chrome μετά από περισσότερο από δέκα χρόνια που οι ενημερώσεις γίνονταν με σχετική... καθυστέρηση.

Όπως εξηγούν οι υπεύθυνοι της Google αυτό συμβαίνει γιατί έχουν αναπτυχθεί πάρα πολύ τα τεστ και γενικότερα όλες οι διαδικασίες οι οποίες απαιτούνται για να γίνονται οι ενημερώσεις. Σε αυτές θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις σε πολλές επιλογές που προσφέρει ο περιηγητής της εταιρείας και κυρίως security updates.

Αυτό που χρειάζεται να ξεκαθαρίσει είναι το πως θα υιοθετήσουν την νέα τακτική αυτή της Google άλλες εταιρείες που έχουν «χτίσει» τους δικούς τους browser πάνω στον κώδικα του Chrome. Οι πρώτες που πρόλαβαν να πάρουν θέση είναι η Brave, για τον ομώνυμο browser, και η Microsoft για τον Edge υπογραμμίζοντας ότι και εκείνες θα υιοθετήσουν την ίδια τακτική.

About Freegr network

Από το Blogger.