freegr

Aomei Backupper Pro:εντελώς δωρεάν πρόγραμμα backup των 45 ευρώ για Windows 10

 


Όλοι μας χρειαζόμαστε ένα πρόγραμμα για backup και δυστυχώς τα Windows 10 καλύπτουν μόνο εν μέρει το εν λόγω θέμα. Η αλήθεια είναι ότι στο διαδίκτυο θα βρεις πλήθος δωρεάν ή επί πληρωμή τρίτων λύσεων για data backup. Και σήμερα, το Aomei Backupper Pro, το οποίο κανονικά κοστίζει 45 ευρώ, είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για να το κατεβάσεις και να το χρησιμοποιήσεις για ένα χρόνο.

Η δωρεάν έκδοση του Aomei Backupper Pro, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή backup tools για Windows. Βασικά καλύπτει τις ανάγκες σου για backup των δεδομένων σου στο σπίτι. Αλλά υπάρχει και μια pro έκδοση των 35 ευρώ, η οποία δίνεται εντελώς δωρεάν αυτήν την περίοδο, επειδή η 31η Μαρτίου, αποτελεί η World Backup Day.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήθος επιλογών όπως μπορείς να δεις και στα screenshots που συνοδεύουν το άρθρο μας, για backup των δεδομένων σου ή για cloning του δίσκου σου και όλα αυτά χωρίς να πληρώσεις κάτι για ένα χρόνο. Μπορείς να κατεβάσεις το πρόγραμμα από εδώ  και στη συνέχεια να αποσυμπιέσεις το zip αρχείο στο οποίο θα βρεις το πρόγραμμα και κλειδί για να το περάσεις.

About Freegr network

Από το Blogger.