freegr

ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΔΕΙΤΕ HACKS ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ..



Στη λίστα που ακολουθεί, θα δείτε μερικούς από τους πιο χρήσιμους και σημαντικούς κωδικούς στα κινητά σας, όπως και πληροφορίες γι’ αυτούς που φοβούνται πως έχουν πέσει θύματα παρακολούθησης.

Με τον κωδικό αυτόν, μπορείτε να ανακαλύψετε αν οι κλήσεις, τα μηνύματα και άλλα δεδομένα σας έχουν εκτραπεί. Η κατάσταση των διαφόρων τύπων των εκτροπών, που λαμβάνουν χώρα μαζί με τον αριθμό που μεταδίδεται μια πληροφορία, θα εμφανιστεί στην οθόνη του κινητού σας.

Σύμφωνα με το wifinews.gr, η λειτουργία αυτή ενεργοποιείται συνήθως από ζηλιάρηδες συντρόφους ή γονείς που προσπαθούν να προστατεύσουν τα παιδιά τους από ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή εγκληματίες. Οι ηλικιωμένοι συχνά πέφτουν θύματα της πρακτικής αυτής όταν δανείζουν το κινητό τους σε αγνώστους, για να κάνουν κάποια κλήση.

Αν τους συμβεί αυτό, μπορούν να διαρρεύσουν σημαντικές πληροφορίες, όπως η διεύθυνσή τους, ποιοι είναι οι φίλοι τους και η οικογένειά τους, οι συνήθειές τους, οι καθημερινές δραστηριότητές τους, αλλά και οι οικονομική τους κατάσταση. Όλες αυτές οι πληροφορίες μπορούν να πέσουν στα χέρια εγκληματιών.

Μπορείτε να πληκτρολογήσετε τα ψηφία αυτά, αν θέλετε να μάθετε που ανακατευθύνονται οι κλήσεις, τα μηνύματα και τα δεδομένα, που δε μπορούν να φτάσουν σε εσάς.

Το πιο πιθανό είναι οι φωνητικές σας κλήσεις να ανακατευθύνονται σε κάποιον από τους αριθμούς του φορέα κινητής σας.

Αυτός είναι ένας παγκόσμιος κωδικός για την απενεργοποίηση όλων των μορφών ανακατεύθυνσης από το κινητό σας.

Είναι καλό να τον χρησιμοποιήσετε πριν κάνετε περιαγωγή. Στην περίπτωση αυτή, δε θα παρθούν χρήματα από το λογαριασμό σας, για κλήσεις που ανακατευθύνονται στον τηλεφωνητή σας από προεπιλογή.

Με τον κωδικό αυτόν, μπορείτε να βρείτε την ΙΜΕΙ σας (Διεθνής Ταυτότητα Κινητής Συσκευής) (International Mobile Equipment Identifier). Αν γνωρίζετε τον αριθμό αυτόν, μπορείτε να εντοπίσετε το κινητό σας σε περίπτωση κλοπής.

Μόλις ενεργοποιηθεί, η τοποθεσία μεταδίδεται αυτομάτως στον φορέα εκμετάλλευσης του δικτύου, ακόμη και αν τοποθετηθεί κάποια άλλη κάρτα SIM. Αν κάποιος γνωρίζει την ΙΜΕΙ σας, μπορεί να βρει το μοντέλο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού σας.

Υπάρχουν ειδικοί κωδικοί που επιτρέπουν σε άλλους να εντοπίσουν την τοποθεσία σας και να διαπιστωθεί αν κάποιος σας παρακολουθεί. Γι’ αυτό, θα χρειαστείτε το Netmonitor.

Πληκτρολογήστε τους παρακάτω κωδικούς: για iPhone: 3001#12345# για Android: ##4636## ή ##197328640##

1ο Βήμα:

Πηγαίνετε στο τμήμα που ονομάζεται UMTS Περιβάλλον Κινητής (UMTS Cell Environment), μετά στις πληροφορίες UMTS RR και γράψτε όλους τους αριθμούς κάτω από το Cell ID.

Οι αριθμοί αυτοί είναι οι βασικοί σταθμοί σε κοντινή απόσταση.

Το κινητό σας θα συνδεθεί από προεπιλογή, με εκείνον που εκπέμπει το ισχυρότερο σήμα.

2ο Βήμα:

Επιστρέψτε στο βασικό μενού και κάντε κλικ στην καρτέλα με τις πληροφορίες MM και μετά στο Βοηθητικό PLMN (Serving PLMN).

Γράψτε τον αριθμούς κάτω από το LAC (Τοπικός Κωδικός Περιοχής) (Local Area Code).

3ο Βήμα:

Με τη βοήθεια των δύο αυτών αριθμών και μιας συνηθισμένης ιστοσελίδας (4η καρτέλα στα αριστερά – Search Location), μπορείτε να εντοπίσετε στο χάρτη τους βασικούς σταθμούς που μπορεί να συνδεθεί το κινητό σας.

Οι πιο ύποπτοι, είναι οι κινητοί βασικοί σταθμοί, αφού μπορεί να είναι κάποιο φορτηγό ή μικρό λεωφορείο με μεγάλη κεραία.

Αυτού του είδους τα αυτοκινούμενα χρησιμοποιούνται σε φεστιβάλ ροκ μουσικής και σε μέρη όπου η κάλυψη του διαδικτύου είναι κακή.

Αν υπάρχει κάποιο σε κοντινή απόσταση, φαινομενικά χωρίς κάποια λογική αιτία, είναι πιθανό κάποιος να κατασκοπεύει.

www.in.gr

About Freegr network

Από το Blogger.