browser

Teamviewer: Διαθέσιμη η απομακρυσμένη σύνδεση με Chrome, Firefox, Opera και Edge


 Η TeamViewer, παγκόσμιος ηγέτης σε ασφαλείς λύσεις απομακρυσμένης σύνδεσης, σήμερα ανακοινώνει το λανσάρισμα του TeamViewer Web Client για όλους τους συνδρομητές απομακρυσμένης σύνδεσης, Premium, Corporate ή Tensor άδειας. Το HTML 5-based web client επιτρέπει ασφαλή απομακρυσμένη πρόσβαση σε άλλες συσκευές μέσω προγραμμάτων περιήγησης Chrome, Firefox, Opera και Edge. Η σύνδεση μπορεί να ξεκινήσει από τη λίστα επαφών του TeamViewer Management Console, το οποίο μπορεί επίσης να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ο web client επιτρέπει την πρόσβαση σε Windows, MacOS and Linux συσκευές οι οποίες χρησιμοποιούν την πλήρη έκδοση του TeamViewer, TeamViewer Host ή TeamViewer QuickSupport.


Οι συνδρομητές TeamViewer είχαν από καιρό πρόσβαση στην έκδοση TeamViewer Management Console, όπου μπορούν να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται τις συσκευές τους. Με την απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω διαδικτύου, οι πελάτες μπορούν πλέον να δημιουργήσουν μια απομακρυσμένη σύνδεση TeamViewer, βασιζόμενη στο πρόγραμμα περιήγησης από το Management Console χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουν το πρόγραμμα - γρήγορα και εύκολα. Όπως όλες οι TeamViewer συνδέσεις, αυτό είναι κρυπτογραφημένο από άκρη σε άκρη και περιλαμβάνει αποδεδειγμένες λειτουργίες, όπως τον έλεγχο των συσκευών εισόδου, την ενημέρωση, το κλείδωμα ή την επανεκκίνηση του υπολογιστή, καθώς και την ενεργοποίηση της οθόνης ασφαλείας, η οποία μαυρίζει την οθόνη του προσβάσιμου υπολογιστή. Η υποστήριξη μέσω του web client είναι ιδιαίτερα σημαντική εάν η συνήθης συσκευή με την υπάρχουσα εγκατάσταση TeamViewer δεν είναι διαθέσιμη, αλλά υπάρχει ανάγκη για γρήγορη πρόσβαση. Παρομοίως, διατίθεται υποστήριξη από συσκευές στις οποίες οι εγκαταστάσεις λογισμικού αποκλείονται από προεπιλογή.



"Με τον web client, εφαρμόζουμε ένα άλλο δομικό στοιχείο για απεριόριστη συνδεσιμότητα. Είναι σημαντικό για εμάς να επιτρέψουμε τη μέγιστη ευελιξία και ανεξαρτησία από συσκευές ή λειτουργικά συστήματα - ανεξάρτητα από την τοποθεσία και την οποιαδήποτε κατάσταση", εξηγεί ο Christoph Schneider, Διευθυντής Διαχείρισης Προϊόντων TeamViewer.

About Freegr network

Από το Blogger.