apple

Tα πλάνα της Apple για τα iPhone 13, SE, και foldable

Ο μόνος που θα μπορούσε να πει με σιγουριά τα σχέδια της Apple είναι ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo που μόλις δημοσίευσε μία αναλυτική αναφορά για τα iPhone των

επόμενο δύο ετών. Αναφέρθηκε στα iPhone 13, το νέο SE, και το iPhone foldable. Σύμφωνα με τον αναλυτή μερικά από τα smartphones της Apple – τα high-end μοντέλα – που θα κυκλοφορήσουν το 2022 δεν θα έχουν notch, αλλά κλασικό punch hole σχεδιασμό όπως τα περισσότερα σύγχρονα smartphones. Επίσης είπε ότι η selfie κάμερα των iPhones του 2022 θα έχουν autofocus. Η συνέχεια δόθηκε με τα iPhone 13 που σύμφωνα με τον Kuo θα έχουν μικρότερο notch. 
Ειδικά τα δύο Pro μοντέλα θα έχουν low-power LTPO οθόνες με 120Hz refresh rate. Το ρυθμό ανανέωσης τον έχουν επιβεβαιώσει αρκετές πηγές. Επίσης είπε ότι τα νέα smartphones της Apple θα έχουν Lightning connector, Qualcomm Snapdragon X60 modem που θα βελτιώσει πολύ τη 5G συνδεσιμότητα, και μεγαλύτερες μπαταρίες σε σύγκριση με τα 12. Το LiDAR Scanner θα είναι διαθέσιμο μόνο στα Pro μοντέλα. Ο αναλυτής αναφέρθηκε μετά στο νέο iPhone SE. Σύμφωνα με όσα είπε η Apple θα κυκλοφορήσει το επόμενο μοντέλο στο πρώτο εξάμηνο του 2022. Το design και τα περισσότερα χαρακτηριστικά του θα είναι ίδια με το παλίο 4.7 ιντσών SE. 
Η μεγαλύυερη διαφορά του νέου SE θα είναι η υποστήξη 5G και ο νεότερος επεξεργαστής. Δεν θα έχει Touch ID power button, αλλά ο Kuo λέει πώς αν αποφασίσει να κάνει κάτι τέτοιο θα βελτιώσει πολύ την εμπειρία των χρηστών. Στο κλείσιμο της αναφοράς του ο Kuo ασχολήθηκε με το iPhone foldable. Σύμφωνα με τον αναλυτή η Apple σχεδιάζει ένα αναδιπλούμενο iPhone με 7.5 – 8 ίντσες οθόνη που θα το λανσάρει το 2023. Η χρονιά αποτελεί εκτίμηση για το πότε η εταιρεία θα έχει λύσει όλα τα θέματα με τις βασικές τεχνολογίες και τη μαζική παραγωγή. Ο αναλυτής είπε ότι το προϊόν είναι ακόμα σε στάδιο έρευνας.

About Freegr network

Από το Blogger.